Finala Super Bowl, cea mai geroasă din istorie

Data publicării:
Super Bowl LII - Previews
Foto: Guliver/GettyImages

Americanii fac ultimele pregătiri pentru SuperBowl, care va avea loc astăzi. Însă locul unde se va disputa meciul de anul acesta aduce o provocare în plus: ger extrem.

Super Bowl LII - Previews
Foto: Guliver/GettyImages

Finala campionatului de fotbal american şi unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive din lume se va desfăşura în Minneapolis, unul dintre cele mai reci oraşe din Statele Unite.

La ora meciului, meteorologii au anunţat că maxima va fi de -14 grade Celsius, dar temperatura resimţită va ajunge pe la minus 20, din cauza vântului.

Niciodată nu a fost atât de frig la vreun SuperBowl. Stadionul este acoperit, aşa că gerul nu va afecta meciul şi celebrul spectacol de la pauză.

Dar petrecerile în aer liber şi grătarele cu care fanii sunt obişnuiţi în timpul finalei cu siguranţă nu vor exista. Anul acesta, Justin Timberlake a pregătit un spectacol de un sfert de oră pentru pauza dintre reprize.

Românii care vor să urmărească finala Super Bowl trebuie să știe că meciul dintre New England Patriots și Philadelphia Eagles începe în noaptea de duminică spre luni, la ora 1:30.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri