Handbal. Transfer din Bundesliga pentru CSU Poli

Data publicării:
s1830 20transfer 20din 20bundesliga 20030113-41989

CSU Poli a transferat un handbalist din Bundesliga înaintea returului de campionat. Milan Torbica a venit la gruparea timişoreană, la recomandarea lui Alexandru Folker, fostul jucător al Politehnicii şi care acum e director sportiv la prim-divizionara germană MT Melsungen.

"El mi-a vorbit despre Politehnica. Mi-a spus că e o posibilitate pentru mine de a juca într-un campionat bun. Iar când Alex Folker îţi recomandă ceva, îl crezi! Ştiam oricum destul de multe despre handbalul românesc, pentru că eram prieten bun cu Alin Şania", a spus Torbica.

Handbalistul are 31 de ani şi e jucător de braţ stâng. Poate evolua ca inter sau extremă dreapta. Ultima oară a îmbrăcat tricoul lui Sparkasse Schwatz, din Austria, cu care a jucat în Cupa Cupelor. Până în urmă cu trei ani a fost om de bază în naţionala Serbiei. Alături de el, Poli l-a mai împrumutat de la HCM Constanţa pe Iulian Halcă – un inter deapta de 19 ani, component al naţionalei de tineret a României. În schimb, la reunirea echipei nu s-au mai prezentat Ioan Stan şi Marius Vasile.

Cu doar opt puncte strânse în tur, handbaliştii Timişoarei nu au renunţat la gândurile europene. Speranţele lor se îndreaptă însă către Cupa României.

Alb-violeţii se pregătesc la Timişoara până pe 7 ianuarie, când vor pleca în cantonament, la Debrecen. Stagiul lui Poli se încheie pe 19 ianuarie, cu un amical împotriva maghiarilor de la Pick Szeged. Turul Ligii Naţionale începe pe 2 februarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri