Jucătorii CFR-ului sunt la mare căutare în Europa

Data publicării:
2612cfer-40575

Kapetanos, Sougou şi Felgueiras se află şi ei pe lista unor echipe din străinătate. Preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat politica de transferuri a clubului: discuţiile încep de la suma de 1,5 milioane de euro.

Pantelis Kapetanos este dorit de nemţii de la Mainz, în timp ce Moudou Sougou are oferte din Premier League, de la Fulham şi Aston Villa. Bomba iernii ar putea fi cedarea portarului Mario Felgueiras la Manchester United.

Sub 1,5 milioane n-aș lăsa niciun jucător. Este o sumă consistentă în ziua de azi. Vrem toți banii odată, fără procente din trasferuri sau plata în rate”, spune ferm președintele iuliu Mureșan.

Oficialii CFR-ului nu vor totuși să piardă prea mulți jucători în această iarnă. Până acum l-au cedat doar pe Bastos la arabii de la Al Nassr. Ardelenii își pun speranțe că vor reuși o minune și în dubla cu Inter din „șaisprezecimile” Europa League.

CFR Cluj a făcut 10 puncte în grupele UEFA Champions League, record absolut pentru echipele românești în cadrul celei mai importante competiții.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri