LIGA CAMPIONILOR. Real Madrid – Galatasaray 3-0. Aproape de semifinale

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-09-13h01m46s83

Madrilenii au început meciul cu Galatasaray decişi să tranşeze calificarea încă din prima manşă. După ce Benzema a ratat o ocazie mare în startul partidei, Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 9, trecând pe primul loc în clasamentul golgeterilor competiţiei, cu a şaptea sa reuşită în acest sezon.

Mesut Ozil şi-a încercat şi el norocul din marginea careului, dar Fernando Muslera a intervenit foarte bine. Didier Drogba a fost apoi omul care l-a forţat pentru prima oară pe Diego Lopez să aibă o intervenţie în acest meci.

A fost, însă, doar un foc de paie, pentru că Benzema a dublat avantajul gazdelor, după centrarea ghanezului Michael Essien, în minutul 29.

Drogba a ieşit din nou la rampă, dar centrarea sa a fost irosită de golgeterul Burak Yilmaz. În finalul primei părţi, Galata şi-a trecut în cont o bună ocazie, la pătrunderea lui Emmanuel Eboue, după o combinaţie cu Drogba.

Real a făcut 3-0 la o fază fixă. Xabi Alonso a centrat din lovitură liberă şi Higuain a înscris cu capul, în minutul 73. Manşa secundă se dispută pe 9 aprilie, la Istanbul, şi va fi în direct la Digi Sport 1.

Au jucat echipele:

Real Madrid: Diego Lopez - Essien, Varane, Sergio Ramos, Fabio Coentrao - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria (Pepe '86), Ozil (Modrici '80), C. Ronaldo - Benzema (Higuain '65). Antrenor: Jose Mourinho.

Galatasaray: Muslera - Eboue, Semih Kaya, Nounkeu, Riera (Amrabat '83) - Felipe Melo - Hamit Altintop (Umut Bulut '78), Sneijder (Gokhan Zan '46), Selcuk Inan - Burak Yilmaz, Drogba. Antrenor: Fatih Terim.

În celălalt meci al zilei, Malaga şi Borussia Dortmund au terminat nedecis, 0-0.

Meciurile disputate marţi s-au încheiat cu următoarele rezultate: PSG – FC Barcelona 2-2 şi Bayern Munchen – Juventus Torino 2-0.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri