Scandal sexual la Real Madrid. Patru jucători, puşi sub acuzare

Data actualizării: Data publicării:
drapel cu emblema real madrid
Scandal sexual la Real Madrid. Patru jucători, puşi sub acuzare. Foto: Profimedia

Echipa spaniolă Real Madrid fost lovită de un scandal sexual în care sunt implicaţi tineri de la centrul de juniori şi tineret, a anunţat joi cotidianul spaniol AS.

„Patru tineri jucători de la Real Madrid sunt investigaţi de justiţia spaniolă” a scris AS, care oferă şi amănunte. Mai mulţi jucători au filmat o fată minoră în timpul unor acte sexuale, fără ca ea să ştie că este filmată şi apoi şi-au transmis clipurile folosind reţelele sociale. Nu au fost făcute publice nume, dar se presupune că este vorba de un jucător de la echipa de rezerve şi alţi trei de la echipa C. Ancheta poliţiei a început după ce o plângere a fost depusă în data de 6 septembrie la Mogan, în Insulele Canare, de către mama unei minore, care a indicat şi faptul că unul dintre atacatori i-ar fi filmat fiica.

Clubul Real Madid a publicat un comunicat de presă: „Real Madrid anunţă că a aflat că un jucător de la Castilla şi trei jucători de la Real Madrid C au fost aduşi la poliţie pentru a face declaraţii cu privire la o plângere pentru o presupusă distribuire a unui videoclip privat pe WhatsApp. Când clubul va avea cunoştinţe detaliate despre fapte, va adopta măsurile corespunzătoare”, a indicat clubul.

Judecătorul căruia i s-a atribuit dosarul a decis să-i pună sub acuzare pe cei patru jucători, la Tribunalul de instrucţie numărul 3 din San Bartolomé de Tirajana, Gran Canarias, urmând să îi cheme să depună mărturie pe 8 noiembrie.

Potrivit postului de radio Cadena Cope, judecătorul şi-ar fi dat şi acordul ca telefoanele mobile ale celor implicaţi să fie confiscate şi conţinutul lor să fie cercetat, astfel încât să fie cunoscute toate datele, conversaţiile şi mişcările de fişiere care au fost efectuate în zilele următoare înregistrării.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri