Play-off Liga Campionilor. Steaua – Ludogoreț este transmis de Digi Sport 1. Tănase, indisponibil

Data publicării:
303208 303208 chipciu steaua ludogorets

Cristian Tănase a suferit o leziune fibrilară şi nu-i va putea ajuta pe stelişti în primul duel cu Ludogoreţ, din play-off-ul UEFA Champions League. Tănase a primit din acest sezon banderola de căpitan şi a dat un gol în meciul de campionat cu CFR Cluj.

„Sper să-l avem pentru retur”, a spus Constantin Gâlcă.

Gâlcă are destule soluţii pentru a suplini absenţa lui Tănase. Pârvulescu, Chipciu sau Sânmărtean pot juca în banda stângă. Nimeni la Steaua nu are postul de titular asigurat însă nici măcar Keşeru, care a dat şase goluri cu Pandurii, nu este sigur că va prinde primul 11 în partida cu Ludogoreţ.

Steaua şi Ludogoreţ au un parcurs identic în ultimele cinci meciuri oficiale: câte 4 victorii şi o remiză. Mai mult decât atât, ambele echipe au marcat câte 14 goluri şi au primit 4.

700 de jandarmi la meciul Steaua-Ludogoreț

Măsuri sporite de securitate pentru meciul Steaua - Ludogoreț care se joacă în această seară pe Arena Naţională. Peste 2.000 de suporteri bulgari sunt aşteptaţi pe stadion, aşa că ordinea va fi asigurată de 700 de jandarmi.

Oamenii legii le reamintesc suporterilor că nu au voie să vină la meci cu băutură, mâncare sau materiale pirotehnice. Meciul va fi transmis în direct la Digi Sport 1 începând cu ora 21:45.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri