Rugby. Dubluri pe fiecare post

Data publicării:
s1630 20dubluri 20pe 20fiecare 20post 20160113-44335

Tot de la malul marii a venit si sud-africanul Randall Morisson, atras de posibilitatea de a fi antrenat de conationalul sau, Chester Williams.

"Vreau sa castig, sa evoluez la o echipa invingatoare, iar Timisoara se incadreaza in acest profil. Si la Farul am avut o echipa buna, dar depinde foarte mult si de antrenor. Chester stie sa lucreze cu jucatorii", a spus Morisson.

"Voi decide cine intra in teren, in functie de adversar. Important este ca vom avea la dispozitie jucatori de orice profil, astfel incat sa ne putem adapta strategia tactica, indiferent ca jucam cu Baia Mare, Cluj sau Farul", a declarat Chester Williams.

Cu un buget de 2 milioane de euro, timisorenii continua sa isi intareasca efectivul. Doi centri mai sunt doriti in Banat, mai ales ca Mateaki Kafatolu s-a alaturat lui Ben Tuiatua si Paula Kinikinilau pe lista jucatorilor care nu s-au mai intors in Romania.

RCM Timisoara mai are o singura conditie de indeplinit pentru participarea in Challenge Cup -asigurarea unui teren de joc, pentru ca actuala arena din Ronat nu indeplineste cerintele IRB.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri