TARDIV. Mircea Sandu îi reproșează lui Victor Pițurcă ratarea calificării la CM din Brazilia

Data publicării:
Piturca la Pireu

Reproşuri tardive la naţională. Mircea Sandu nu l-a concediat pe Victor Piţurcă după barajul cu Grecia, dar îl consideră vinovat pe selecţioner pentru ratarea calificării.

Eu apreciez valoarea lui Pițurcă dar în acest timp trebuie să accepte că la meciul cu Grecia a greșit. Lobonț nu trebuia să apere în meciul din Grecia. Nu avem nimic cu Lobonț, dar nu mai apărase de doi ani, pe când Pantelimon jucase în Cupa Angliei în câteva meciuri și apărase bine”, a spus Mircea Sandu, la Digi Sport Special.

Sandu are şi alte reproşuri la adresa selecţionerului. Nu înţelege de ce Piţurcă nu-şi pune la treabă mai mult colaboratorii.

„Eu nu am criticat că sunt prea mulți secunzi, pot să fie și o sută, dar să muncească, eu mă duceam la antrenamente și vedeam decât vreo trei că munceau și ei sunt vreo șapte”, a mai spus „Nașul”.

Nu l-am înțeles pe Mircea Sandu și nici n-am avut o discuție serioasă cu el după barajul cu Grecia pentru că știam că nu va mai fi la echipa națională și atunci am vrut să păstrez o relație civilizată cu el, că altfel ne-am fi certat”, a reacționat Victor Pițurcă.

Victor Piţurcă mai are contract la naţională până la finalul preliminariilor Euro 2016

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri