C.T.Popescu, despre victoria spectaculoasă a Simonei: Cu „ură” a jucat împotriva lui Bouchard

Data publicării:
ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu analizează jocul Simonei Halep în turul al treilea de la Australian Open 2018, în care sportiva româncă a obținut o victorie spectaculoasă în fața canadiencei Eugenie Bouchard, pe care a învins-o cu scorul 6-2, 6-2. Jurnalistul remarcă viteza cu care Simona a reușit să acopere tot terenul și raliurile spectaculoase prin care a închis cu precizie fiecare atac al lui Bouchard. 

„Cu „ură” a jucat Simona împotriva lui Bouchard. N-a uitat semifinala Wimbledon 2014, când și-a dat glezna peste cap, fiind învinsă de, pe cât de tânăra, pe atât de aroganta Eugenie. Nici „măgăria” canadiencei, care a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru, într-un meci de Fed Cup”, scrie Cristian Tudor Popescu, într-un articol intitulat „Războinica Simona”, publicat pe Republica

„Spectaculoasele, dar rarele, reușite ale canadiencei n-au tulburat-o câtuși de puțin. A alergat excelent, fără să se gândească la glezna dureroasă, acoperind tot terenul și trimițând multe mingi înapoi. Foarte important însă, când unghiurile se deschideau, a atacat precis, fără ezitare, punându-i în piept Eugeniei propria armă, mult mai oportun folosită.

La 6-2, 5-2, când lucrurile erau clare, Bouchard trimite un cros, adânc, ascuțit, cu reverul și vine în față. Simona fuge formidabil, cu pași mici, ca motoretă Mobra, și, cu un răcnet, se întinde la maximum. Mingea, blocată plat pe rever cu două mâini, se duce, ca o urmă de reactor pe cer, în lungul liniei. Răcnetul acele a fost plin de voință și elan furios, cum n-am mai văzut de mult la Simona”, mai remarcă jurnalistul.

Citește articolul complet aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri