David Popovici a câștigat o nouă medalie de aur la Naționalele de Înot. „Abia aștept să reprezint România la Jocurile Olimpice”

Data publicării:
david popovici iese din bazinul de inot
David Popovici. FOTO: Profimedia Images

David Popovici a câștigat în această seară proba de 100 de metri fluture, la Campionatul Național de Înot. Este o probă cu care sportivul nu este obișnuit și recunoaște că a fost „foarte greu”.

Popovici, care a câștigat în ultimele zile șase medalii de aur la Campionatul de Înot, spune că abia așteaptă să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Mă simt bine cu locul asigurat la Paris, știam că o să se întâmple, nu am vrut să o grăbesc, uite că a fost să se întâmple ieri, când am realizat baremul pentru Jocuri și de abia aștept să reprezint România la a doua ediție pentru mine”, a spus Popovici.

Sportivul spune mâine se va odihni și că va reveni de marți la antrenamente.

Sâmbătă, Popovici a câștigat proba de 100 de metri liber cu timpul de 47,61 secunde și a reușit astfel să realizeze baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, a anunțat Federația Română de Natație.

La Campionatul Național, David Popovici a obținut șase medalii de aur în probele de 100 m fluture, 400 m liber, 50 m liber, 100 m liber, 100 m spate și 50 m fluture.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri