Astra Giurgiu – Steaua, derby pentru fotoliul de lider de iarnă în Liga I

Data publicării:
188695 188695 stanciu yahaya steaua astra

Astra poate pierde şefia clasamentului chiar în prag de sărbători. Cu o înfrângere la două goluri diferenţă în al doilea duel cu Steaua, giurgiuvenii coboară pe locul secund, iar sezonul de primăvară se anunţă infernal.

Cei de la Steaua au un atu și de experiență și de moral, dar vom încerca din răsputeri, e clar, sper să eliminăm din acele greșeli, pentru că astfel ne va fi foarte greu”, a spus Daniel Isăilă, antrenor Astra Giurgiu.

La rândul lor, steliştii sunt convinşi că, la finalul zilei, ei vor fi cei care vor avea trei puncte în plus în clasamentul Ligii I.

Nu suntem obosiţi. Cu siguranţă, după 90 de minute Steaua o să câştige acest meci”, a replicat Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Stelei.

Lupta pentru titlu a devenit aprigă pe final de an - Petrolul pune presiune pe tandemul Steaua - Astra. Ploieştenii s-au apropiat la un singur punct de lider după victoria cu Pandurii lui Pustai.

Deocamdată, o echipă care beneficiază de acest conflict e Petrolul, care face puncte si așteaptă. Cineva tot va pierde puncte dintre noi și Astra”, a spus Mihai Stoica, managerul general al campioanei.

Meciul dintre Astra şi Steaua încheie sezonul fotbalistic intern, sezon început în urmă cu cinci luni şi două zile cu partida dintre ACS Poli Timişoara şi Dinamo.

Pantelis Kapetanos va rata meciul

Grecul a fost suspendat două etape după ce l-a lovit în faţă pe Andrei Mureşan la derby-ul de pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au anunţat că vor face apel. Nici clubul nu a fost iertat de Comisia de Disciplină. Steaua a primit o amendă de 7.500 de lei pentru incidentele de la meciul cu Astra Giurgiu. De asemenea, William De Amorim şi Mihai Pintilii au fost suspendaţi câte o etapă şi penalizaţi cu câte 740 de lei pentru cartoanşele roşii încasate pe finalul meciului de pe Arena Naţională.

Echipele probabile

Astra Giurgiu: D. Coman - Mățel, Ben Youssef, A. Mureșan, J. Morais - Yahaya, Laban - Yoda, Budescu, M. Cristescu - Yazalde

Rezerve: Lung jr - Găman, Takayuki, G. Enache, Giurgiu, Bukari, Ivanovski
Antrenor: Daniel Isăilă

Steaua: Tătărușanu - Prepeliță, Gardoș, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Neagu - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari

Rezerve: Fl. Niță - Râpă, Chipciu, Pîrvulescu, Varela, G. Iancu, Târnovan
Antrenor: Laurențiu Reghecampf 

Clasamentul Ligii 1

În meciul tur, disputat miercuri, Steaua a trecut de giurgiuveni cu scorul de 3 - 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri