Sari la conținut

Liga 1. Dinamo Bucureşti obţine în ultimul minut un punct în meciul cu Pandurii Târgu Jiu

Hora a fost la un pas de gol la prima acţiune periculoasă, dar Cerniauskas a apărat. Mihai Roman a trimis apoi mingea în poartă din poziţie de offside şi reuşita i-a fost anulată. Contrar cursului jocului, Dinamo a deschis scorul prin Essombe, aflat la al doilea gol de când a ajuns sub comanda lui Rednic. Până la pauză, Mevlja a avut şi el o mare ocazie.

Eforturile Pandurilor au fost răsplătite în repriza secundă: Filipetto a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. Edi Iordănescu a fost trimis în tribune, pentru proteste, iar la câteva minute distanţă, echipa sa a lovit din nou. Hora a profitat de respingerea greşită a lui Cerniauskas şi a punctat pentru 2 la 1.

Dinamo a avut o bară prin Steliano Filip şi a salvat un punct la ultima fază a partidei. Gnohere a dat golul de 2 la 2. Dinamo a rămas însă fără victorie în deplasările cu Pandurii de mai bine de opt ani.

Narcis Raducan , preşedinte executiv Pandurii Târgu Jiu, este nemulţumit de cum a judecat arbitrul ultima fază de joc : „A fost fault clar la portar. Nu am să spun niciodată ca e rea-voinţă, efectiv a gresit, dar, din păcate această greşeală ne costă două puncte”.

Pe de altă parte, dinamoviştii sunt satisfăcuţi de acest rezultat: ne mulţumim cu acest punct, e un punct important. N-am pierdut, suntem neînvinşi, asta e cel mai important şi sperăm s-o ţinem tot aşa” spune fundaşul lui Dinamo, Andrei Marc.

În etapa viitoare, Dinamo primeşte vizita lui CFR Cluj, iar Pandurii Târgu Jiu are meci pe terenul Astrei.