LIGA 1. Pandurii a făcut scor cu Universitatea Cluj

Data publicării:
pandurii

Eric a ieşit la rampă după o fază perfectă creată de gafe, însă brazilianul s-a bucurat degeaba. După un minut de discuţii, centralul Cristi Balaj a anulat golul pentru că Shamsin, care primea îngrijiri medicale, a intrat pe teren fără acordul arbitrilor.

E discutabilă, asta e. Până la urmă bine că nu e viciere de rezultat, dar a fost un moment psihologic foarte greu, mă bucur că am reușit să trecem peste asta”, a spus Pustai.

Pandurii lui Cristi Pustai nu au fost afectaţi de decizia centralului şi au marcat regulamentar prin acelaşi Eric. Alex Dos Santos a încheis tabela la 3 - 0 şi gorjenii au pus capăt serie de trei victorii consecutive ale Universităţii Cluj.

Aveam și noi nevoie de victorii, nu mai câștigasem de multe etape. Veneam după două rezultate negative și era ultima evoluție a noastră pe teren propriu în fata fanilor”, a spus Eugen Pârvulescu.

„Asta e, trebuia să vină și prima înfrângere, eu sunt mulțumit de băieți, au încercat să facă tot ce depinde de ei, am jucat până la capăt, nu ne-am retras”, a spus Mihai Teja - antrenor Universitatea Cluj.

În etapa următoare, Pandurii va juca în deplasare cu FC Braşov, în timp ce Universitatea Cluj va înfrunta Petrolul pe stadionul Ilie Oană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri