Petre Grigoraş l-a înlocuit pe Mircea Rednic pe banca tehnică a echipei CFR Cluj

Data publicării:
petre grigoras - 5400516-Mediafax Foto-Liviu Chirica

Mircea Rednic şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul pe care îl avea cu CFR Cluj, după un conflict cu căpitanul echipei, Ricardo Cadu. Rednic a obţinut o victorie şi două egaluri în primele patru etape, un bilanţ nesatisfăcător pentru o pretendentă la titlu.

În locul său, a fost adus Petre Grigoraş, care ultima oară a pregătit-o pe Oţelul Galaţi.

"A fost o decizie surprinzătoare. Nu mă aşteptam să revin atât de repede în circuit. CFR Cluj este o echipa cu pretenţii, istoria te obligă să speri la câştigarea de trofee. E cea mai mare provocare din cariera mea, ţinând cont de istoria recentă a clubului", a spus Grigoraş.

Tehnicianul este de părere că are un lot destul de puternic la dispoziţie. "Nu ştiu dacă se impune aducerea vreunui alt jucător. Lotul actual e suficient de puternic. Deocamdată, nu iau nicio decizie în legătură cu lotul, trebuie mai întâi să îl cunosc", a completat Grigoraş.

La primul meci ca antrenor al CFR-ului, Grigoraş va veni la Bucureşti pentru întâlnirea de sâmbătă, cu Steaua.

"Sunt un norocos. Debutez contra Stelei. E un meci facil, fiindcă cele mai uşoare partide sunt cele cu echipe mari. CFR are un nume, nu mergem la Bucureşti ca victime sigure", a explicat Grigoraş.

Partida Steaua Bucureşti - CFR Cluj, contând pentru etapa a cincea a Ligii I, se va disputa, sâmbătă de la ora 21.30, şi va fi transmis în direct la Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri