Rapid riscă să joace cu porțile închise toate meciurile de acasă, din acest sezon

Data publicării:
incidente bricheta-2013-04-15-19h55m02s171

Galeria Rapidului s-a comportat exemplar în startul derby-ului cu Steaua. Fanii au aprins torţe şi au făcut un adevărat spectacol în tribune. Situaţia a degenerat însă pe finalul partidei. Latovlevici a refuzat să execute un aut, din cauza obiectelor aruncate în teren, iar spiritele s-au încins. Chiricheş a fost lovit de o brichetă.

Dacă în 2008, în urma unui incident similar, Alexandru Deaconu punea capăt partidei, iar Steaua câştiga la „masa verde”, acum, lucrurile n-au mai stat la fel. Jucătorii au intrat la cabine timp de opt minute, apoi meciul s-a reluat.

Citește și Incidente la Rapid – Steaua. Clubul giuleștean a fost amendat cu 60.000 de lei. Doi suporteri au fost reţinuţi

                  Reacţii după derby. Becali: Meciul nu trebuia reluat. Taban: MM Stoica a incitat de la început

„Eu, împreună cu băieții, am spus că vrem să câștigăm, să jucăm în continuare, nu îmi doream sub nicio formă să se întâmple astfel, să avem parte de astfel de incidente, vrem să câștigăm titlul pe teren”, a declarat antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf.

Nu de aceeași părere este Gigi Becali. „Eu cred că trebuia oprit meciul, pentru că nu era miză nici pentru Rapid, nici pentru noi. Atunci, cred că trebuia dat un exemplu, să nu se mai întâmple în viitor”, a spus patronul roș-albaștrilor.

„Ei sunt învățați ca meciurile să se întrerupă și să fie câștigate la „masa verde” cu 3-0. Nu sunt de acord cu ce s-a întamplat cu Chiricheș, dar meciul trebuie să se joace până la sfârșit”, a precizat team managerul Rapidului, Dănuț Perjă.

Chiar dacă derby-ul s-a încheiat pe teren, Rapid riscă o sancţiune drastică din partea Comisiei de Disciplină. Ar putea evolua fără spectatori, în cele patru partide de-acasă din acest sezon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri