Sari la conținut

Romelu Lukaku a părăsit Everton după ce a primit un mesaj voodoo

Atacantul belgian de origine congoleză Romelu Lukaku a părăsit Everton după ce un „mesaj voodoo” i-a transmis să meargă la Chelsea, a declarat principalul acţionar al grupării din Liverpool, Farhad Moshiri, informează BBC.

Everton v Sunderland - Premier League

Foto: Gulliver/GettyImages

Moshiri a făcut această dezvăluire la o întâlnire a acţionarilor clubului Everton. Lukaku ar fi primit mesajul în timpul unui pelerinaj în Africa, în timpul negocierilor pentru o prelungire a contractului cu Everton.

„El a primit mesajul <voodoo> că trebuie să meargă la Chelsea. I-am oferit un contract mai bun decât Chelsea şi agentul său (n.r. - Mino Raiola) a venit să semneze înţelegerea”, a spus Moshiri.

El a precizat că fotbalistul şi-a sunat mama, înainte de a anunţa că a primit mesajul ce îi spunea să meargă la Chelsea. Omul de afaceri iranian a mai afirmat că a pierdut două veri să-l convingă pe Lukaku să rămână la Everton.

„Problema cu Lukaku nu a fost una financiară. Atât timp cât sunt acţionar majoritar, problemele financiare nu contează. Dacă v-aş spune cât i-am oferit nu aţi crede”, a adăugat Moshiri. 

Internaţionalul belgian nu a mai ajuns însă la Chelsea, ci la Manchester United, după ce şi-a petrecut vacanţa din vara trecută la Los Angeles, cu Paul Pogba, mijlocaşul la United.

„Problema era că mintea lui o luase razna. Nu voia să se mai întoarcă de la Los Angeles”, a mai spus Moshiri.

Fotbalistul a semnat în vara anului 2017 un contract pe cinci ani cu Manchester United, care a achitat pentru el suma de 75 de milioane de lire sterline clubului Everton.

 

Pe aceeași temă