C. T. Popescu: Un meci greu de privit, Simona mi s-a părut ieşită din starea competiţională

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu captura 3

A fost un meci greu de privit, a declarat Cristian Tudor Popescu despre partida pierdută de Simona Halep în primul tur la US Open.

„Principala problemă e că Simona a uitat sau nu a vrut să intre pe teren cu acest gând, că e posibil ca în primul tur o jucătoare din primele 50 în lume să prindă o zi excepţională, să îi reuşească în serie lovituri decisive.

Nu a venit pregătită mental pentru o astfel de situaţie.

Are o poziţie de lider autoritar acum, a câştigat multe meciuri, şi cumva nu a venit pregătită pentru o astfel de confruntare, aşa se face că în primul set nu a făcut ce se poate face în astfel de situaţii.

Simona ar fi putut să întoarcă meciul, dar în momente critice esenţiale a fost vorba de o slăbiciune de concentrare a Simonei, nu cred că i-a făcut foarte bine întreruperea cu New Haven, mi s-a părut ieşită din starea competiţională, a greşit de două ori grav”, a comentat jurnalistul la Digi24.

Simona Halep, locul I WTA, a fost eliminată în primul tur al US Open, după ce a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de Kaia Kanepi din Estonia, locul 44 WTA. Anul trecut, Halep a pierdut tot în primul tur, cu 4-6, 6-4, 3-6, în faţa Mariei Şarapova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri