Halep despre Ilie Năstase, căpitan al echipei de Fed Cup

Data publicării:
nastase

Jucătoarea Simona Halep a declarat, miercuri, că este o onoare pentru ea să-l aibă căpitan nejucător la echipa de Cupa Federaţiei pe fostul număr unu mondial al tenisului, Ilie Năstase, scrie News.ro.

nastase

„Pentru mine este o onoare să-l avem pe domnul Ilie Năstase căpitan nejucător. Vom avea emoţii, sunt sigură, pentru că este cine este, a fost numărul 1 mondial, cel mai bun jucător român. Va fi o experienţă deosebită şi sunt onorată să-l avem căpitan. Sunt mulţumită că vom juca la Bucureşti pentru că voi sta acasă”, a spus Halep.

Numărul 4 în ierarhia WTA, Simona Halep, consideră că a avut un an bun, deşi în primele luni a avut unele probleme de sănătate: „Medical, după cum se ştie la început de an am avut ceva probleme, dar după 3-4 luni am revenit şi am putut să joc la cel mai înalt nivel al meu. În şase luni am reuşit să mă calific la Singapore, ceea ce a fost un rezultat foarte bun pentru mine. Tenisul a fost la un nivel destul de înalt anul acesta. Am progresat mult şi fizic şi cred că a fost un an bun per total”.

Simona Halep a vizitat miercuri Regina Maria Ponderas Academic Hospital, unde a efectuat şi un control ORL de rutină.

„Am venit să salut oamenii de aici şi pe doamna Safta, prietena mea de suflet, care face parte din echipă, pot să spun. Mereu am venit aici pentru a mă trata când a fost nevoie. Astăzi am venit pentru un consult de rutină. Sunt bine, sănătoasă şi încerc să recuperez, pentru că am o mică vacanţă. Astăzi am fost doar la ORL şi am vizitat tot spitalul”, a mai spus jucătoarea română.

Federaţia Română de Tenis a anunţat, în urmă cu două săptămâni, că Ilie Năstase a acceptat să fie noul căpitan-nejucător al echipei de Cupa Federaţiei a României, Alina Cercel-Tecşor urmând să fie antrenor.

Primul meci al României cu Ilie Năstase antrenor-nejucător va avea loc în 2017, la Bucureşti, în 11 şi 12 februarie, cu Belgia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri