Halep înțelege de ce a izbucnit Osaka în plâns în fața presei: „Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu în România”

Data publicării:
Live text Simona Halep - Eugenie Bouchard în turul 2 la Dubai, turneul de la dubai, tenis. racheta. teren tenis, meci tenis
Simona Halep a anunţat în weekend că nu va continua colaborarea cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput. Foto: Agerpres

După un început de an perfect - a câștigat al doilea titlu de Grand Slam și a urcat în fruntea clasamentului WTA - lucrurile au luat o turnură nu tocmai fericită pentru Naomi Osaka. Nipona a renunțat la colaborarea cu antrenorul Sascha Bajin, cel care a ajutat-o să câștige două titluri de Grand Slam, iar marți a fost eliminată încă din turul 2 la Dubai.

Kristina Mladenovic a câștigat detașat la Dubai, scor 6-3, 6-3, lăsând-o fără replică pe jucătoarea de 21 de ani. Osaka a fost copleșită de emoții. Fără antrenor și după o pauză lungă, aceasta a cedat și a izbucnit în plâns la conferința de presă de după meci.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep - Belinda Bencic, LIVE TEXT, azi de la 17.00, în sferturi la Dubai. Bencic, meci de legendă în optimi 

Întrebată despre acest episod ciudat, Simona Halep a mărturisit că înțelege foarte bine prin ce trece Naomi Osaka. A fost într-o situație mult mai grea în 2013, an în care cariera ei a „explodat” pur și simplu. Presiunea din partea publicului român a fost uriașă. Toți se așteptau să urce pe primul loc și să câștige rapid un Grand Slam, lucruri foarte dificil de realizat. Orice meci piedut de Halep era urmat de o serie de injurii la adresa sportivei în mediul online.

Simona Halep a mărturisit că i-a fost greu să gestioneze emoțional aceste momente, dar acum s-a maturizat și este mult mai relaxată.

„Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu în România. În 2014 mi-a fost cel mai greu, dar acum mă simt bine. Credeţi-mă, trebuie să fii foarte tare pentru a rezista la astfel de lucruri”, a spus Halep, potrivit WTA Tennis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri