Halep: Mereu am avut meciuri grele cu Navarro, dar azi totul a fost minunat

Data publicării:
2017 French Open - Day Nine
Foto: Gulliver/GettyImages

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat că meciurile cu spaniola Carla Suarez Navarro au fost mereu grele, dar a subliniat că luni totul a decurs minunat pentru ea.

2017 French Open - Day Nine
Foto: Gulliver/GettyImages

„De fiecare dată au fost meciuri grele contra ei, nu câştigasem niciodată pe zgură. Nu am lăsat-o să intre în teren, am dominat, totul a fost minunat pentru mine. E  jucătoare talentată, deschide unghiurile, azi am făcut-o să se grăbească şi lucrurile au mers din plin pentru mine. Cred că mă voi mai antrena puţin, am jucat bine, dar vreau să alerg mai mult. O să-l întreb pe antrenorul meu ce am de făcut”, a declarat Halep după meci, potrivit News.ro.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în sferturile de finală ale French Open, după ce a învins-o, luni, cu scorul de 6-1, 6-1, pe spaniola Carla Suarez Navaro, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 21.

În faza următoare, Simoan Halep va evolua cu învingătoarea din meciul Petra Martici (Croaţia), locul 290 WTA, venită din calificări - Elina Svitolina (Ucraina), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, care se dispută la ora transmiterii acestei ştiri

Calificarea în sferturi este recompensată la Roland Garros cu 340.000 de euro şi cu 430 de puncte WTA.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri