Sari la conținut

Nuntă sau finala de la Wimbledon? Dominika Cibulkova se mărită sâmbătă

 

Foto: Gulliver/GettyImages

Dominika Cibulkova, în vârstă de 27 de ani, s-a calificat, luni, în sferturi la Wimbledon, urmând ca marţi să joace în sferturi cu Elena Vesnina.

„Când am ales data nunţii a fost pentru că mereu mi-am spus că nu sunt o mare jucătoare pe iarbă. Dar acum am câştigat la Eastbourne şi am ajuns aici în sferturi, aşa că m-am răzgândit. Este amuzant, pentru că săptămâna trecută am visat că sunt deja la nuntă. Apoi m-am trezit şi mi-am zis: Hai, ai meci azi. Încă eşti la Wimbledon”, a spus Dominka Cibulkova, potrivit News.ro.

Favorită numărul 19 la Wimbledon, sportiva slovacă a afirmat că după victoria de luni cu poloneza Agnieszka Radwanska a transmis echipei sale că s-ar putea să-şi amâne nunta.

„Le-am spus: Acum treaba devine serioasă. Dacă voi câştiga sfertul, trebuie să rezolvăm problema. Dacă trebuie să amân nunta, va fi un vis devenit realitate. Pentru că în cariera mea nimic nu poate fi mai frumos decât să joc în finala de la Wimbledon. Nu este nicio problemă dacă amân nunta o săptămână, va fi mai frumos apoi”, a spus sportiva slovacă.

Cibulkova a invitat-o la nuntă pe fosta campioană de la Wimbledon, fosta sportivă franceză Marion Bartoli, dar aceasta nu poate fi prezentă sâmbătă deoarece trebuie să comenteze finala.

„Suntem prietene foare bune. Dacă trebuie să mă comenteze pe mine sâmbătă, nu mă deranjează, pentru că sâmbăta viitoare va putea veni!”, a adăugat ea.

Dominika Cibulkova urmează să se mărite cu Miso Navara, un inginer slovac, alături de care formează un cuplu din 2010.