Roland Garros: Wozniacki și Mladenovic în sferturi, Stosur și Muguruza și V. Williams, eliminate

Data actualizării: Data publicării:
2017 French Open - Day Eight
Foto: Guliver/GettyImages

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Woznacki, cap de serie numărul 11 şi locul 12 WTA, este prima sportivă calificată în sferturi de finală la Roland Garros, după ce a învins-o, duminică, pe rusoaica Svetlana Kuzneţova, a opta favorită a competiţiei şi poziţia a noua în ierarhia mondială.

2017 French Open - Day Eight
Foto: Guliver/GettyImages

Wozniacki, care se califică în sferturi de finală la Roland Garros pentru prima dată din 2010, s-a impus în optimi cu scorul de 6-1, 4-6, 6-2, după două ore şi un minut.

Daneza în vârstă de 26 de ani va juca în sferturile de finală cu învingătoarea partidei dintre Jelena Ostapenko (Letonia), locul 47 WTA, şi Samantha Stosur (Australia), cap de serie numărul 23 şi poziţia 22 în clasamentul mondial.

Într-un meci din turul trei, Veronica Cepede Royg (Paraguay), locul 97 WTA, a învins-o, cu scorul de 3-6, 7-6 (2), 6-3, după două ore şi 28 de minute, pe Mariana Duque-Marino (Columbia), poziţia 115 în ierarhia mondială. În optimi, Cepede Royg o va întâlni pe Karolina Pliskova (Cehia), a doua favorită a competiţiei şi locul 3 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-1, după o oră şi nouă minute, de Carina Witthoeft (Germania), poziţia 73 în clasamentul mondial.

Jucătoarea letonă de tenis Jelena Ostapenko, locul 47 WTA, s-a calificat în premieră în sferturi de finală la Roland Garros, după ce a învins-o, duminică, pe Samantha Stosur (Australia), cap de serie numărul 23 şi poziţia 22 în ierarhia mondială, în optimile competiţiei.

Garbine Muguruza, deţinătoarea trofeului, cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA, a fost învinsă, duminică, de Kristina Mladenovic (Franţa), favorită 13 şi poziţia 14 în ierarhia mondială, în optimi de finală la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Mladenovic, care a acces în premieră în sferturi de finală la French Open, s-a impus cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, după o oră şi 59 de minute.

Timea Bacsinszky, cap de serie numărul 30 şi locul 31 WTA, s-a calificat în sferturi de finală la Roland Garros, după ce a învins-o, duminică, pe Venus Williams (SUA), a zecea favorită şi poziţia 11 în ierarhia mondială, în optimile competiţiei.

Bacsinszky, în vârstă de 28 de ani, s-a impus cu scorul de 5-7, 6-2, 6-1, după două ore şi 12 minute.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri