Şarapova a ratat calificarea în finală la Stuttgart

Data publicării:
Porsche Tennis Grand Prix - Day 6
Foto: Guliver/GettyImages

Rusoaica Maria Şarapova, fără clasament WTA, beneficiară a unui wild card, s-a oprit în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix la revenirea în circuit după suspendarea pentru dopaj. Ea a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, de Kristina Mladenovic, locul 19 WTA, jucătoarea franceză calificându-se în finala turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Porsche Tennis Grand Prix - Day 6
Foto: Guliver/GettyImages

Mladenovic s-a impus după un meci care a durat două ore şi 38 de minute.

În ultimul act, Kristina Mladenovic va evolua cu învingătoarea dintre Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, şi germana Laura Siegemund, locul 49 WTA. Această semifinală va începe în scurt timp.

Jucătoarea din Rusia a obţinut 185 puncte WTA după evoluţiile de la Stuttgart, cu care ocupă provizoriu locul 262 WTA. Cu acest punctaj, ea nu poate evolua în calificările turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, având nevoie de wild card pentru această competiţie.

Premiul pentru finalistă la Stuttgart este de 57.157 de euro, iar pentru câştigătoare 107.036 de euro plus un automobil Porsche 911 Carrera GTS. Finalista primeşte 305 puncte WTA, iar învingătorea 470 de puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri