Simona Halep a avut parte de un incident neplăcut pe aeroport, după ce a revenit în țară de la Miami

Data actualizării: Data publicării:
simona halep

Simona Halep, a revenit în țară dupa turnelui de la Miami, dar a avut parte de un incident neplăcut pe Aeroportul Henri Coandă.

Unul dintre bagajele sale nu a mai ajuns la destinație, astfel că Simona a așteptat mai bine de jumătate de oră în terminalul „Sosiri” pentru a vedea ce se întâmplă. Bagajul nu a fost însă de găsit.

Sportiva din Constanța s-a declarat mulțumită de prestația ei de la Miami și a precizat că nu este deloc supărată pentru că a ratat șansa de a reveni pe primul loc mondial.

Simona Halep va urca chiar de luni pe locul 2 WTA și va reveni pe teren la meciul de Fed Cup din semifinalele competiției. Franța - România se va disputa pe 20-21 aprilie, în direct, la Digi Sport.

A fost foarte bine, sunt foarte mulțumită de rezultat, a fost o deplasare reușită și mă bucur că sunt acasă. Așteptările sunt mari pentru că ne dorim să câștigăm la Fed Cup, dar vede cum o să descurcăm. Momentan sunt acasă și vedem cum o să mă odihnesc și o să încep pregătirea de luni ”, afirmă Simona Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri