Sari la conținut

Simona Halep, dezvăluire surprinzătoare. Marele hop pe care nu credea că îl va depăși: „După ce am reuşit, a fost o eliberare”

Simona Halep a fost mai sinceră ca niciodată cu presa și a dezvăluit care a fost cea mai mare provocare din cariera ei. În plus, sportiva din România a vorbit și despre accidentarea suferită la Australian Open, pauza de 20 de zile pe care a luat-o după retragerea de la Doha și emoțiile pe care le are înaintea primului meci de simplu de la Indian Wells.

2018 Australian Open - Day 4

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 18: Simona Halep of Romania celebrates winning a point in her second round match against Eugenie Bouchard of Canada on day four of the 2018 Australian Open at Melbourne Park on January 18, 2018 in Melbourne, Australia. (Photo by Mark Kolbe/Getty Images)

„Când am venit la Indian Wells eram puţin supărată. Nu simţeam bine mingea, dar Darren Cahill mi-a zis: «Ai lipsit trei săptămâni şi e normal ce se întâmplă». (...) Vreau să joc şi să văd cum va rezista piciorul, a mărturisit Simona, potrivit adevarul.ro.

Îngrijorarea lui Halep este de înțeles. Mai ales că tendinita, problema de care suferă sportiva, nu dispare în numai 20 de zile, spun medicii ortopezi. Însă Simona Halep are lângă ea o armată de specialiști și a lucrat zilnic cu un fizioterapeut. În plus, antrenorul Andrei Pavel a declarat că este sigur că totul va fi ok din acest punct de vedere.

Foarte degajată la interviurile dinaintea debutului la Australian Open, Simona Halep a făcut și câteva mărturisiri inedite. De exemplu, a apelat la mental-coaching, pentru a fi mai stăpână pe ea.

„Mereu caut perfecţiunea, dar în acelaşi timp ştiu că nu există. E puţin ciudat. Dar am lucrat cu cineva pentru a fi mai bună cu mine, pentru a înţelege că nu pot fi perfectă mereu şi că e nevoie de timp. Mă descurc bine şi, probabil, de aceea am ajuns numărul 1. Am învăţat că sunt capabilă să fac lucruri măreţe. Mereu am visat să ajung pe locul 1, dar niciodată n-am crezut 100% că pot face asta. După ce am reuşit, a fost o eliberare. Mi-a dat putere să merg mai departe, să fac lucrurile mai bine. Acum cred că orice e posibil şi că pot face orice“, a mărturisit constănţeanca de 26 de ani.

Pe aceeași temă