Video. Reacția surprinzătoare a lui Darren Cahill, după ce Simona câștigă cinci game-uri la rând

Data publicării:
2018 Australian Open - Day 10
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Simona Halep s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2 pe sportiva cehă Karolina Pliskova. Performanța româncei l-a uimit și Darren Cahill, antrenorul Simonei. Momentul a fost amintit și pe pagina de Twitter a Australian Open.

2018 Australian Open - Day 10
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Simona Halep a intrat mai greu în joc, fiind condusă cu 0-3 şi 30-40 pe propriul serviciu, fără ca adversara să aibă o prea mare contribuţie la acest avantaj. Din acel moment, s-a produs o schimbare uriaşă în jocul româncei, evoluţia ei devenind una explozivă. Halep şi-a reglat serviciul, a ajuns la toate mingile şi le-a returnat către marginile terenului, punctând entuziasmant. Practic, Halep a luat meciul pe cont propriu, iar Pliskova nu şi-a mai revenit sub potopul de lovituri câştigătoare ale jucătoarei române.

Momentul în care Simona a câștigat al cincilea game consecutiv l-a lăsat fără cuvinte pe antrenorul româncei, Darren Cahill, care părea uimit de performanța numărului 1 mondial.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simona Halep a luat nouă game-uri la rând, clar, fără multă luptă, cu excepţia celui de 1-3. Setul I s-a încheiat în 37 de minute, cu 6-3. Pliskova a revenit pe tabelă abia la 0-3 în setul secund şi încă o dată, la 1-4. După 6-2, în 72 de minute, Halep a învins-o a şasea oară pe Pliskova, în şapte meciuri.

Darren Cahill a văzut jocul alături de mama Simonei Halep.

În semifinalele de la Melbourne, Halep o va înfrunta joi pe Angelique Kerber (Germania), locul 16 WTA şi cap de serie 21, după ora 07:00.

CITIȚI ȘI: C. T. Popescu: Eu nu m-am speriat la 3-0 pentru Pliskova

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri