VIDEO. Schimbul spectaculos de mingi între Simona Halep și Elina Svitolina, câștigat de româncă

Data publicării:
simona halep

Simona Halep a început în forță meciul din semifinalele turneului Qatar Open, contra ucrainencei Elina Svitolina, iar primele game-uri dintre cele două au fost marcate de schimburi lungi și spectaculoase de mingi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

LIVE VIDEO Simona Halep - Elina Svitolina în semifinale la Doha, pe www.digisport.ro

Simona Halep - Elina Svitolina, LIVE TEXT, în semifinale la Doha.

Deși a fost condusă cu 1-0, Simona Halep a reușit să egaleze după un schimb lung și tensionat de mingi, în care Halep a câștigat punctul cu o lovitură în lung de linie pe care ucraineanca nu a mai reușit să o returneze.

„Vom vedea multe astfel de schimburi între cele două. Joc bun din partea Simonei Halep, care pune presiune pe adversară”, spune comentatorul.

Simona Halep a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (1), 7-6 (6) pe germana Julia Goerges, locul 16 WTA, calificându-se în semifinalele turneului de categorie Premier de la Doha. 

CITEȘTE ȘI: Qatar Open 2019. Simona Halep, înainte de partida din semifinale cu Elina Svitolina: „Dacă și cu parcă, știi cum e...” 

Calificarea în semifinale este recompensată la Doha cu un premiu de 45.320 de dolari şi cu 185 de puncte WTA.

Simona Halep, câştigătoare la Doha în 2014, a jucat anul trecut în semifinale la Qatar Open, când competiţia era de categorie Premier 5.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri