VIDEO. Omul cu umbrela lui Putin l-a protejat și de amenințarea șampaniei din vestiar. Imaginile devenite virale

Data publicării:
putin1

Președintele rus Vladimir Putin a fost ironizat din plin după imaginile de la festivitatea de premiere a Franței, noua campioană mondială. În timp ce afară se dezlănțuise o ploaie torențială, președintele rus a stat la adăpostul unei umbrele ținută de un ofițer de securitate. Emmanuel Macron și Kolinda Grabar-Kitarovic au stat în ploaie și s-au udat până la piele pentru a-i felicita pe jucători.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Omul cu umbrela” s-a ținut după Vladimir Putin și în vestiar, acolo unde jucătorii francezi au deschis șampania și s-au stropit cu ea, ca la cursele de Formula 1.

În momentul în care francezii au început să agite șampania, ofițerul lui Putin a presimțit imediat pericolul. A deschis umbrela și a avut grijă să îl protejeze pe președintele rus de șampania cu care se stropeau jucătorii. De data aceasta însă și președintele francez, și președinta croată au beneficiat de adăpostul umbrelei, în timp ce jucătorii Franței s-au urcat pe mese, au dansat, au cântat și s-au bucurat pentru victorie alături de fanii lor de pe rețelele de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri