Tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia ar fi Laura Roșca, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla

Data actualizării: Data publicării:
laura rosca
Sursa foto: Facebook / Laura Roșca (Dj Lalla)

Tânăra găsită moartă, joi dimineață, pe plaja din Mamaia ar fi Laura Roșca, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla. Originară din Turda, județul Cluj, Laura avea o emisiune la un post de radio din Bucureși, scrie Agerpres. Pe rețelele sociale, tânăra avea mii de urmăritori și posta periodic clipuri cu ea.

Trupul neînsulfețit al tinerei a fost găsit joi dimineața, în stațiunea Mamaia. Mai mulți turiști care se plimbau pe plajă au văzut cadavrul pe nisip și au sunat la 112.

“La data de 28 septembrie, în jurul orei 10:20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cadavrul nu prezenta urme de violență, au anunțat polițiștii. Una dintre ipotezele luate în calcul este ca tânăra să se fi înecat în mare, iar valurile puternice să o fi adus la mal. Polițiștii continuă cercetările.

Surse juridice, citate de Agerpres, spun că ar fi vorba de Laura Roșca, o tânără de 34 de ani, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla. Se mutase din Turda în București în urmă cu mai mulți ani și avea o emisiune la un post de radio din Capitală. Pe rețelele sociale tânăra avea mii de urmăritori, iar ultima postare pe contul ei de Instagram a fost făcută miercuri.

Joi, pe litoral, vântul a suflat cu putere joi dimineața, cu peste 50 km/h, marea a fost agitată și a fost arborat steagul roșu.

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri