Incendiu la hotelul Parc din Mamaia din cauza unei țigări aruncate la întâmplare. Flăcările s-au extins la fațadă, demisol și parter

Data publicării:
incendiu la hotelul parc din mamaia
Un incendiu a izbucnit miercuri la un hotel de la intrarea în stațiunea Mamaia. FOTO: Captură Digi24

Un incendiu a izbucnit miercuri la un hotel de la intrarea în stațiunea Mamaia. Mai multe mașini de pompieri au intervenit. Din primele informații, focul ar fi fost provocat de o țigară aruncată la întâmplare.

Incendiul a izbucnit după ora 11, lângă piscina hotelului Parc din staţiunea Mamaia. 

În urma incendiului au ars 400 de kilograme de materiale combustibile, iar focul s-a extins şi la faţada hotelului, la nivelul demisolului şi la parter, pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi.

Hotelul era închis pentru turiști, pentru că e extrasezon, dar în interior erau 15 angajați care au ieșit la timp și au încercat să stingă flăcările până la sosirea pompierilor.

La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere, două autoscări, autospeciala de transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

Focul a fost stins după două ore.

Administratorul hotelului a declarat pentru Digi24 că cel mai probabil focul a izbucnit de la o țigară aruncată la întâmplare.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri