Un bărbat a murit, după ce i s-a făcut rău la bordul unui avion care făcea o cursă Valencia-Timişoara

Data publicării:
avion
Un bărbat a murit, după ce i s-a făcut rău la bordul unui avion care făcea o cursă Valencia-Timişoara Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Un pasager care se afla în cursa aeriană Valencia - Timişoara s-a simţit rău şi a fost preluat de medici imediat după aterizare, însă a decedat, poliţiştii demarând cercetări în acest caz.

"În jurul orei 13:00, poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Aeriene Timişoara, din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara, au fost sesizaţi de reprezentanţii Aeroportului Internaţional Traian Vuia Timişoara cu privire la faptul că la bordul unei aeronave, care circula pe ruta Valencia-Timişoara, se afla un bărbat care avea probleme de sănătate. În momentul în care aeronava a aterizat, un echipaj medical a examinat starea bărbatului, în vârstă de 67 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior, din nefericire, bărbatul a decedat", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri