Un bărbat de 35 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Slatina

Data publicării:
banda politia nu treceti
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Slatina, dat dispărut de familie în urmă cu o zi, a fost găsit decedat, vineri după amiaza, într-o cameră de hotel din municipiu, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Bărbatul plecase voluntar de la domiciliu în ziua de 11 martie, iar joi mama acestuia a sesizat Poliţia despre dispariţie.

"La data de 15 martie 2023, în jurul orei 15,00, poliţiştii Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi de către un angajat al unui hotel din municipiul Slatina, judeţul Olt, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-una din camerele hotelului. La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, care figura pe lista persoanelor dispărute, din data de 14 martie", a precizat sursa citată.

Un echipaj medical ce s-a deplasat la faţa locului a constatat decesul, iar trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că bărbatul era cazat din ziua de 11 martie la hotelul în care a fost găsit decedat. El ar fi plătit la sosire preţul cazării pentru o zi şi nu ar mai fi fost văzut de atunci. Bărbatul ar fi ingerat mai multe pastile şi ar fi lăsat un bilet de adio. El nu ar fi avut probleme medicale deosebite, adicţii cunoscute, probleme în familie sau financiare.

Acesta este al doilea caz de persoană care moare într-un hotel din Slatina, după ce în luna ianuarie un bărbat a decedat într-o altă unitate de cazare din municipiu. În cazul respectiv a fost vorba de un bărbat care s-ar fi aruncat de la etajul opt al hotelului în care se cazase.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri