Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina. Agresorul a fost prins şi arestat preventiv

Data actualizării: Data publicării:
masini in parcare
Foto cu caracter ilustrativ: DIgi24

Un bărbat de 50 de ani din judeţul Prahova a fost omorât, în stradă, în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat. Agresorul, nemulţumit de felul în care celălalt parcase autoturismul, s-a luat la ceartă cu acesta, iar în cele din urmă l-a lovit o dată, în faţă, iar victima a murit. Agresorul a fost prins şi arestat preventiv.

Incidentul violent a avut loc în 16 octombrie, pe o stradă din municipiul Ploieşti, unde doi bărbaţi s-au luat la ceartă din cauza modului în care unul dintre ei lăsase autoturismul, scrie News.ro.

”În fapt, la data de 16 octombrie 2023, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Ploieşti, bărbatul ar fi avut un conflict spontan cu un alt bărbat de 50 de ani, generat de o nemulţumire privind modul de staţionare al autoturismului bărbatului de 50 de ani. Ulterior, conflictul a degenerat, bărbatul de 48 de ani, lovindu-l pe celălalt o singura dată în zona feţei, acesta din urmă decedând”, informează, joi, Poliţia Prahova.

Imediat după incidentul violent, agresorul a fugit şi s-a ascuns, fiind prins miercuri, 27 martie. El a fost acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, iar pe numele său Tribunalul Prahova a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri