Video Un frigider defect a provocat un incendiu de proporții într-un bloc din Craiova. Toți locatarii, evacuați

Data actualizării: Data publicării:
colaj incendiu craiova
Sursa colaj foto: Craiovaforum.ro

Incendiu, marți dimineața, într-un bloc din Craiova. Focul, izbucnit la etajul 3 al imobilului, s-a extins și la apartamentul de la nivelul superior. 30 de oameni au fost evacuați din calea flăcărilor, scrie Craiovaforum.ro. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit la un frigider din balcon, spun pompierii.

Incendiul a avut loc pe B-dul Tineretului din Craiova, în balconul unui apartament situat la etajul trei. Focul s-a extins imediat și a cuprins și locuința de la etajul patru.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urma apelului la 112, 4 autospeciale de pompieri au intervenit pentru stingerea focului.

"La sosirea forțele de intervenție la fața locului au constatat că incendiul se manifestă la 2 apartamente , unul la etajul 3 și al doilea la etajul 4. Nu sunt victime", au transmis reprezentanții ISU Dolj pentru sursa citată.

Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit electric la un frigider situat în balconul apartamentului.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri