Un "meseriaș" din Bihor a pierdut la păcănele toți banii clientului pentru ridicarea unei case

Data publicării:
casa construita
Clientul a rămas și cu banii dați, și fără casa la care visa. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un constructor din Bihor a fost trimis în judecată pentru că ar fi jucat la păcănele toți banii încasați de la un client, pentru ridicarea unei case. În total, meșterul, care este acuzat acum de înșelăciune, ar fi pierdut la jocurile de noroc peste 23.000 de euro, scrie Bihon.ro.

Cei doi, spun procurorii, încheiaseră un contract în aprilie 2021, prin care constructorul se angaja să ridice o casă de locuit. Timp de 5 luni, meseriașul i-ar fi cerut clientului său diferite sume de bani, pentru materialele de construcție. Ar fi primit, în mai multe rate, 18.000 de euro și peste 26.000 de lei, scrie sursa citată.

În loc să cumpere materialele necesare pentru casa pe care o avea de ridicat, meșterul a jucat și a pierdut toți banii la păcănele. Când și-a dat seama că a fost înșelat, clientul s-a dus la poliție.

În baza probelor strânse la dosar (documente care dovedeau sumele de bani date de client constructorului, dar și mesaje pe WhatsApp dintre cei doi), procurorii l-au trimis în judecată pe constructor pentru înșelăciune.

Procesul se va derula la Judecătoria Oradea și va începe la jumătatea lunii septembrie.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri