Video Un pasager a spart geamul unui tramvai nou din Oradea ca să-și facă singur aer condiționat. Momentul, filmat de o cameră video

Data actualizării: Data publicării:
calator sparge geamul tramvai oradea
Bărbatul a luat un ciocănel de siguranță și a lovit geamul tramvaiului până l-a spart. Sursa foto: captură video Facebook / Oradea Transport Local

Incident mai puțin obișnuit într-un tramvai nou din Oradea. Supărat că îi este cald, un pasager a luat un ciocănel de siguranță din tramvai și a lovit până a spart unul dintre geamuri. Imaginile suprinse de o cameră de supraveghere sunt acum probă la Poliție, scrie Bihor Online. În paralel, conducerea companiei de transport public face apel la localnici pentru a-l găsi cât mai repede pe făptaș.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 15:00, pe Bulevardul Decebal din Oradea. Momentul în care bărbatul vandalizează tramvaiul a fost surprins de o cameră de supraveghere:

Totul ar fi pornit, spune directorul Oradea Transport Local, de la sistemul de ventilație din tramvai.

"Pasagerul i-a cerut vatmanului să pornească aerul condiționat. Vatmanul i-a răspuns că este pornită ventilația, iar pasagerul i-a spus ceva de genul că își va face singur aer condiționat. A luat un ciocănel de siguranță din tramvai și a lovit până a spart geamul. A distrus un metru pătrat de sticlă. Paguba este estimată undeva la 3.000 de lei. (...) Ducem înregistrarea la Poliție și facem și o plângere penală", a declarat la câteva ore după incident directorul tehnic al OTL, Marius Nicoruț pentru Bihor Online.

În paralel, Oradea Transport Local cere ajutorul localnicilor pentru identificarea bărbatului.

"Dragi orădeni, vă rugăm să ne sprijiniți în identificarea acestui cetățean care azi în jurul orei 15, pe Bulevardul Decebal a vandalizat tramvaiul cu care se deplasa. Vă mulțumim pentru sprijin. Contact: secretariat@otl.ro.", se arată în postarea companiei OTL de pe rețelele sociale.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri