Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal la o petrecere din Iași. Alţi doi au ajuns în stare gravă la spital

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta
FOTO: Shutterstock

Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal la o petrecere de majorat care a avut loc în judeţul Iaşi, scrie news.ro. Alţi doi tineri au ajuns în stare gravă la spital.

ACTUALIZARE 15.35 Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au informat că autorul omorului a fost identificat şi reţinut de către poliţişti, urmând a fi înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"La data de 17.09.2023, ora 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca în seara precedentă a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetatuii, com. Curea, jud. Iaşi, în timpul căreia a izbucnit o altercaţie între tinerii prezenţi, iar unul dintre aceştia a fost lovit cu un cuţit şi a decedat. Din primele declaraţii ale martorilor s-a stabilit că inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominală pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei. Inculpatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. (1). C. Pen, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile", precizează comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

De asemenea, reprezentanţii UPU - SMURD de la spitalul judeţean Sf Spiridon din Iaşi au comunicat că tânărul decedat a fost înjunghiat, prin agresiune, la nivelul toracelui anterior stâng, lombar paravertebral stâng şi că deşi s-a încercat resuscitarea de către echipajul medical de intervenţie ajuns la faţa locului, a fost constatat decesul.

Ceilalţi doi tineri participanţi la petrecerea de majorat din Lunca Cetăţuii care au fost răniţi şi duşi la UPU-SMURD a spitalului judeţean sunt ambii în vârstă de 19 ani. Unul dintre ei avea plăgi înjunghiate la "hemitorace bazal posterior drept, lombar drept, hipocondrul şi flanc drept, flanc stâng", fiind internat pe secţia de Chirurgie după ce a fost tratat. Celălalt tânăr avea două plăgi înjunghiate artificial la nivelul stomacului şi braţului drept, fiind externat după consultul medical.

ȘTIRE INIȚIALĂ Potrivit www.ziaruldeiasi.ro, un scandal s-a iscat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o petrecere de majorat care a avut loc în judeţul Iaşi.

În timpul altercaţiei, un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal, alţi doi fiind răniţi şi transportaţi la spital.

Potrivit www.7est.ro, petrecerea a avut loc în localitatea Ciurea, fiind prezente aproximativ 30 de persoane.

Tânărul înjunghiat a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitat. Cadavrul său a rămas la locul faptei pentru ca poliţiştii şi procurorii să facă cercetările necesare.

Deocamdată, motivul conflicului nu este cunoscut, iar autorităţile din Iaşi nu au transmis date cu privire la incident.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri