Un tânăr din Câineni a fost reținut de polițiști pentru că și-a omorât cei doi câini

Data publicării:
barbat cu mainile prinse in catuse
Bărbat reţinut, după ce și-a ucis cei doi câini din curte. Foto: GettyImages

Un tânăr de 20 de ani din Vâlcea a fost reținut de polițiști pentru că și-a ucis cei doi câini din gospodărie. Bărbatul fusese mușcat de unul dintre ei, motiv pentru care ar fi luat securea și s-a răzbunat, scrie Agerpres.

Fapta, spun polițiștii, s-a petrecut în urmă cu 4 zile în comuna Câineni, județul Vâlcea. În timp ce se afla în curtea casei, tânărul de 20 de ani ar fi fost mușcat de unul dintre cei doi câini pe care îi avea. Supărat că animalul l-a atacat, bărbatul a luat o secure și i-a lovit pe amândoi, în mod repetat.

"În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 15 iulie 2023, un bărbat din localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale, ar fi fost muşcat de câinele său, motiv pentru care i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri cu un corp contondent, în mod repetat, provocându-i astfel leziuni care au condus la decesul animalului. De asemenea, la scurt timp, acesta ar fi recurs la acelaşi gest şi faţă de un alt câine din gospodăria sa, omorându-l şi pe acesta", au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea pentru sursa citată.

Marți, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru uciderea animalelor cu intenţie. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri