Video Accident grav în Vâlcea: Doi băieți de 15 și 22 de ani au murit. O fată de 14 ani a fost rănită

Data actualizării: Data publicării:
Accident mortal în valcea
Accident mortal produs de un tânăr, în Vâlcea. Foto: ISU

Un tânăr de 22 de ani şi altul de 15 ani au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce au intrat cu maşina într-un autoturism parcat şi apoi într-un stâlp. De asemenea, o fată de 14 ani a fost rănită, fiind transportată la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea au anunţat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu producerea unui accident rutier, în localitatea Drăgoeşti, pe DJ 678.

“Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că, un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un autoturism staţionat în afara părţii carosabile şi cu un stâlp. În urma evenimentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto si a unui tânăr, de 15 ani, din municipiul Drăgăşani, precum şi rănirea unei minore, de 14 ani, din localitatea Cungrea, judeţul Olt”, au transmis poliţiştii, potrivit News.ro.

Ei continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produse evenimentul rutier.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au anunţat că la locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie.

“Echipajele operative sosite la locul intervenţiei au constatat că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme şi trei ocupanţi, iar într-unul se aflau două victime încarcerate, inconştiente. În urma coliziunii un autoturism a lovit un stâlp electric, firele de la stâlp aflându-se pe carosabil. S-a procedat de urgenţă la extragerea victimelor încarcerate care au fost predate, inconştiente, echipajelor medicale. Din nefericire, echipajele SAJ au declarat decesul celor două persoane”, au precizat pompierii.

Cea de-a treia persoană implicată în accident a fost transportată la UPU Vâlcea, fiind diagnosticată cu un traumatism de coloană cervicală.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri