VIDEO. Acțiune de film la Craiova. Cum au rezolvat mascații o ceartă în familie

Data actualizării: Data publicării:
mascati
Cum au rezolvat mascații o ceartă în familie. Foto: Captură Digi24

Acțiune de film la Craiova. Mascații au intrat pe geam într-un apartament după ce, în mod eronat, au fost anunțați la 112 că două femei sunt sechestatrate de două zile. De fapt, un bărbat gelos își încuiase în casă soția și soacra după ce s-au certat. Femeile au fost salvate pe geam, iar bărbatul a fost internat la psihiatrie.

Mariana Săndoiu, soția bărbatului: A luat cheia din ușă ca să nu deschid eu ușa.

Soacra bărbatului: Dacă am văzut că nu deschide ușa, am alertat și noi poliția.

Alerta a fost dată la ora 20:30 de fratele soției. Bărbatul a anunțat autoritățile că sora și mama lui erau sechestrate de două zile în propria locuință. Victimele însă au negat, declarând că a fost vorba de o neînțelegere și au stat doar câteva ore închise în casă.

Mariana Săndoiu, soția bărbatului: I s-a pus o năluca cum că, vezi Doamne, eu am o legatură cu nu știu cine. A început să dea în mine: spune-mi cine e ăla, spune-mi cine e ăla. Eu eram aici și mama ieșea din baie. Când a văzut că stau cu mama și a venit în camera și a zis: voi așteptați pe cineva? De frică a luat cheia.

După anunțul sosit la 112, poliţiştii craioveni s-au deplasat de urgență la faţa locului, însoţiţi de mascaţi. S-a încercat chiar și o negociere, însă, bărbatul din locuință nu a răspuns la nicio comunicare. Așa că forţele de intervenţie au decis să pătrundă în forță în locuință.

Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: Cu ajutorul unei scări, polițiștii au pătruns în locuința la etajul 1 pe o fereastră a apartamentului. Din fericire, interventia s-a finalizat cu succes. Polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză, în cursul nopții de 5-6, le-ar fi agresat fizic pe cele două femei. Cele două femei s-au opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Vecinii nu se așteptau ca bărbatul să recurgă la acest gest.

Vecin: E un om tăcut, nu i-am auzit certându-se.
-Am rămas și eu surprins. Eu sunt de 11 ani aici în bloc, l-am văzut că nu vorbea, nu răspunea la salut.

După audieri, agresorul a fost internat într-un spital de psihiatrie. Conform spuselor soției, bărbatul se află sub tratament psihiatric de aproximativ 20 de ani. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi violenţă în familie.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri