Foto Doi câini au fost salvați după ce au rămas blocați timp de trei zile într-o groapă adâncă de 15 metri

Data publicării:
Doi câini au fost salvați după ce au rămas blocați timp de trei zile într-o groapă adâncă de 15 metri
Doi câini au fost salvați după ce au rămas blocați timp de trei zile într-o groapă adâncă de 15 metri. Foto: Facebook/Salvamont Brașov

Doi căței care au căzut într-o groapă adâncă de 15 metri și au rămas acolo timp de trei zile au fost scoși în siguranță, joi, de salvatorii brașoveni.

Acţiunea de salvare s-a desfăşurat în zona Comana de Jos, din judeţul Braşov. Căţeii au stat într-o avenă, la o adâncime de 15 metri, timp de trei zile.

Salvamontiştii au fost solicitaţi joi, de către echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au primit un apel pentru a gestiona această situaţie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Până am ajuns la faţa locului colegii de la ISU au lărgit gaura de intrare şi au asigurat intrarea”, a declarat, joi seară, şeful Salvamont Braşov, Sebastian Marinescu.

Nouă salvatori montani au participat la salvarea celor două animale.

„Pentru noi, fiecare viață salvată contează! Acțiunea de salvare de astăzi, ne dovedește din nou că o bună colaborare între instituții reprezintă întotdeauna cea mai bună soluție pentru a încheia o misiune cu succes!”, a transmis Salvamont Brașov, pe pagina de Facebook.

A fost prima acţiune de salvare la care a participat echipa de salvare din mediul speologic din cadrul Serviciului Salvamont Salvaspeo Braşov de la momentul la care Serviciul Salvamont Braşov a devenit structură specializată şi în salvări din mediul speologic, la finalul lunii octombrie a anului trecut.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri