VIDEO. Bărbatul care spune că Stalin îi vorbește în vis: „Mă consideră fiul lui”

Data actualizării: Data publicării:
georgian-stalin

Un bărbat din Georgia susține că dictatorul sovietic Iosif Stalin i se arată adesea în vis și îi vorbește. „Dialogurile” dintre cei doi se vor concretiza în decembrie, la Tbilisi, într-un muzeu dedicat sângerosului conducător al Uniunii Sovietice, informează Radio Europa Liberă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Grigol Oniani se crede protagonistul unei minuni: susține că este „norocosul” partener de dialog al lui Stalin, care de mai mulți ani i se arată ocazional în vis. 

„Îmi spune că sunt un adevărat stalinist. Mă consideră fiul lui”, mărturisește Oniani, cu zâmbet bizar pe chip, într-un interviu, în timp ce este înconjurat în biroul său de un veritabil altar memorial dedicat dictatorului sovietic.

Tablouri de toate dimensiunile portretizându-l pe Stalin, statuete de bronz cu Stalin sau fotografii cu Stalin la diverse vârste pot fi văzute pretutindeni în casa georgianului.

Iosif Stalin s-a născut în Georgia sub numele de Iosif Dzhugashvili.

De asemenea, Grigol Oniani dorește să deschidă și un centru de informare pentru „turiști staliniști”.

Georgianul spune că pentru mania sa de colecționar de simboluri staliniste a sacrificat chiar și verigheta, pe care a vândut-o ca să poată cumpăra „câteva mărunțișuri”.

„Sunt oameni, laolaltă cu mine, care și-ar da viața pentru Stalin, exact ca cei din război (al Doilea Război Mondial – n.r.)”, mai spune Oniani.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri