VIDEO | „Criza de iubire” din Japonia. Cazul lui Masayuki și a păpușii Mayu: „Vreau să o duc în Rai”

Data actualizării: Data publicării:
papusa

Un japonez pe nume Masayuki Ozaki spune că și-a găsit marea iubire: Mayu, un manechin de silicon, pe care bărbatul și l-a cumpărat pentru a face față „vidului romantic” rămas în urma divorțului prin care a trecut, se arată într-un reportaj AFP.

„După ce soția mea a născut și a refuzat să mai facem dragoste, am avut un sentiment profund de singurătate”, mărturisește bărbatul de 45 de ani, fizioterapeut de meserie.

Divorțul nu a însemnat însă și despărțirea de spațiul locativ. Masayuki și păpușa Mayu trăiesc sub același acoperiș cu fosta lui soție și cu fiica adolescentă, un aranjament trecut prin destule momente de furie, până ce între pereții casei din Tokyo s-a lăsat liniștea „armistițiului”  cu fosta doamnă Ozaki.

„În clipa în care am văzut-o pe Mayu, la un showroom, a fost dragoste la prima vedere”, spune Masayuki, roșu în obraji de emoție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Când fiica lui Masayuki a realizat că „nu era o păpușa Barbie gigantică”, s-a speriat și a exclamat că este „grotesc”, „dar acum este destul de mare ca să-și împartă hainele cu Mayu”.

„Japonezele au inima rece. Sunt foarte egoiste. Bărbații vor pe cineva lângă ei care să-i asculte, fără să bodogănească atunci când se întorc acasă de la muncă. Orice problemă am, Mayu este întotdeauna acolo și mă așteaptă. Vreau să fim împreună pe vecie. Nu-mi pot imagina că aș putea reveni la o ființă umană. Vreau să fiu îngropat cu ea și să o duc în Rai”, susține bărbatul.

Masayuki Ozaki este doar o cifră dintr-o statistică ce crește de la an la an. „Ierbivori”, sub această denumire categorială sunt cunoscuți bărbații precum Masayuki, care întorc spatele femeilor și aleg astfel de surogate amoroase.  

Circa 2.000 de manechine sunt vândute anual în Japonia, la un preț de 6.000 de dolari, în timp ce țara insulară din Asia de Est trece printr-o profundă criză de natalitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri