Weekendul prelungit a venit cu ambuteiaje pe Valea Prahovei. Poliţiştii rutieri au reţinut peste 600 de permise

Data publicării:
Masini in coada pe directia de mers spre orasul Brasov, pe Drumul National 1, in Breaza, sambata, 18 iulie 2020
Lungimea coloanelor de maşini a ajuns la doi kilometri pe DN1, în drum spre staţiunile de pe Valea Prahovei. Foto: Inquam Photos/Alex Nicodim

Poliţiştii rutieri au reţinut 604 permise de conducere de Bobotează, care a fost declarată zi liberă legală şi în care mulţi români au profitat de weekendul prelungit pentru a vizita destinaţii turistice, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române, potrivit Agerpres.

Viteza a fost principala cauză pentru reţinerea permiseor - 205 cazuri. 43 de permise au fost reţinute pentru consum de alcool, iar 12 pentru cosum de droguri.

Zilele de Bobotează şi Sfântul Ioan au venit şi cu ambuteiaje, în special în drumul spre staţiunile din Valea Prahovei.

Potrivit Infotrafic, astăzi, la ora 14:00, pe DN 1 erau coloane de maşini pe ambele sensuri de deplasare.

Prima coloană de maşini, de aproximativ doi kilometri, s-a format de la Buşteni, pe sensul de urcare (Ploieşti - Braşov).

Cealaltă s-a format pe sensul de coborâre între Predeal şi Buşteni, maşinile deplasându-se cu viteză redusă, de aproximativ 7 km/h.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulaţia se desfăşoară în condiţii de fluenţă, potrivit Infotrafic.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri