Nu toţi social-democraţii cred că maneaua lansată de Nicolae Guţă este potrivită pentru o campanie electorală

Data publicării:
manea psd

Maneaua electorală pro-PSD, lansată de Nicolae Guţă, îi împarte pe social-democraţi în două tabere. Cei care au numai cuvinte de laudă pentru melodie şi cei care cred că este o metodă de promovare electorală nepotrivită. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că melodia îi place "maxim", iar pe jurnaliştii care au pus sub semnul întrebării alegerea acestui gen muzical pentru promovare electorală i-a făcut ipocriţi.

Maneaua politică este pe placul majorităţii liderilor PSD. După Codrin Ştefănescu, care a distribuit melodia pe pagina sa de Facebook şi l-a lăudat pe Nicolae Guţă, a venit şi rândul altor social-democraţi să apere cântecul electoral.

Cătălin Rădulescu: „Eu nu sunt fan manele, sunt mai mult pe reggae. E o manea foarte bună şi se adresează celor din electoratul nostru care! le plac manele. Ştiţi ceva? De aici, jumate ascultaţi manele, ia să nu mai fiţi ipocriţi! Ştiu că sunteţi manelişti şi maneaua e foarte bună, clipul e extraordinar de frumos, ne place maxim”.

Adrian Solomonm, deputat PSD: „Dacă era de Strauss era mai bună sau ce? Haideţi să nu mai fim ipocriţi acum că nu ascultăm manele!”

Alexandru Rădulescu, deputat PSD: „Ca să fiu sincer, nu cred că am mai putea vorbi de promovarea unui partid pe muzica de Gershwin”.

Sunt şi social-democraţi, care cred că maneaua este nepotrivită pentru o campanie electorală.

Camelia Gavrilă, deputat PSD: „Consider că un clip electoral trebuie să transmită un mesaj, o esenţă a ce înseamnă social-democraţie, dar deja amestecul cu anumite zone muzicale iese din sfera normalităţii acceptate”.

Opoziţia ironizează maneaua dedicată PSD

Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL: „Dacă acesta este electoratul PSD şi dacă electoratul PSD apreciază astfel de expresii artistice nu avem nimic împotrivă. Pe noi ce ne deranjează nu este maneaua lui Guţă, ci ne revoltă manelizarea României”.

Maneaua electorală, realizată de Nicolae Guţă, a fost difuzată pentru prima dată în 11 mai pe un canal de YouTube dedicat şi care precizează că este o „melodie făcută LA COMANDĂ pentru Partidul Social Democrat". În doar trei zile, maneaua a adunat peste 540.000 de vizualizări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri