Ţuţuianu: Orice om normal ia în calcul că Iohannis poate respinge o nouă nominalizare de premier din partea PSD

Data publicării:
tutuianu 170629_AUDIERI_GUVERN_TUDOSE_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_1

Președintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, avertizează că există posibilitatea ca preşedintele Klaus Iohannis să respingă o nouă nominalizare de premier din partea PSD. Declarația a fost făcută după ședința Comitetului Executiv al PSD, în urma căreia premierul Mihai Tudose și-a anunțat demisia.

Este, în opinia sa, o posibilitate „pe care orice om serios o ia în calcul”.

Îmi menţin părerea, mi-am spus-o în CEx, a fost un vot, viaţa va spune dacă am greşit eu sau ceilalţi care au avut altă opinie”, a spus fostul ministru al Apărării.

Președintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, declara sâmbătă că o nouă schimbare de guvern ar fi sinucidere politică pentru PSD, că o demisie a premierului sau o nouă moţiune de cenzură împotriva propriului Cabinet ar duce partidul din nou la mâna preşedintelui Klaus Iohannis şi la un vot în Parlament, ambele situaţii creatoare de incertitudini, şi că PSD trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi să conştientizeze gravele prejudicii de imagine pe care le poate înregistra partidul, precum şi riscul aruncării ţării în instabilitate politică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri