O vedetă K-pop și-a cerut scuze fanilor că are un iubit și apoi s-a despărțit de el

Data publicării:
karina vedeta k pop
Vedeta K-pop Karina s-a despărțit de actorul Lee Jae-wook după ce fanii au acuzat-o de trădare. FOTO: Instagram

După ce a fost acuzată de „trădare”, o vedetă K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru că are un iubit și apoi s-a despărțit de el. Karina, așa cum este cunoscută în lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o făcuseră publică în urmă cu aproape două luni, scrie BBC.

Fanii furioși au acuzat-o pe Yu Ji-min (Karina) că este „iresponsabilă”. Lumea K-pop a fost zguduită de anunțul celor două vedete că sunt împreună. Fanii s-au dus chiar cu un camion în fața agenției Karinei și pe un panou luminos au afișat mesajul: „Nu este suficientă dragostea pe care ți-o oferă fanii tăi?” .  

Intens criticată de fani, Karina și-a cerut scuze pe Instagram, unde a promis că „va vindeca rănile” pe care le-a provocat. „Îmi cer scuze că v-am surprins așa tare”, a scris Karina, care a adăugat că le va arăta fanilor o „parte mai matură și mai muncitoare” în viitor.

Agenția lui Lee, C-JeS Studio, a confirmat despărțirea, transmițând că actorul se va concentra pe proiectele cinematografice și a subliniat că cei doi artiști vor „continua să se susțină reciproc ca și colegi”.

Scuzele Karinei și acum despărțirea de iubitul ei oferă o imagine de ansamblu asupra modului în care fanii dictează viața personală a idolilor lor Coreea de Sud.

Nu este singurul caz de acest fel.

Cu câteva zile înainte, actorii sud-coreeni Han So-hee și Ryu Jun-yeol anunțaseră și ei că s-au despărțit, la doar două săptămâni după ce și-au făcut publică relația. Cuplul s-a despărțit în urma unei reacții a fanilor, care i-au acuzat că se află într-o „relație temporară”, pe motiv că Ryu tocmai ieșise dintr-o relație de șapte ani. După despărțirea lor, agenția lui Han, 9ATO Entertainment, a comunicat: „Cei doi au considerat că actoria e mai importantă. Au promis că nu se vor mai epuiza emoțional cu viața personală”.

De asemenea, în octombrie anul trecut, cântăreața Blackpink Jisoo și actorul Ahn Bo-hyun și-au încheiat relația la doar două luni după ce au spus că se întâlnesc.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri