Volei feminin | Cu încredere, spre turneul semifinal

Data publicării:
agroland
UVT Agroland Timişoara continuă drumul spre elita voleiului feminin românesc. Elevele pregătite de Bogdan Paul participă, la finele săptămânii, la turneul semifinal de la Cluj, ultimul înaintea celui de promovare în Divizia A1. Bănăţencele pornesc ca favorite certe în întrecerea din Ardeal, asta deşi junioarele şi senioarele nu s-au pregătit împreună decât în ultimele zile, asta după ce, primele au evoluat la turneul semifinal de la categoria lor de vârstă, organizat la Buziaş.

"Practic, echipa din senioare e compusă şi din junioare şi atunci am avut doar şapte jucătoare în pregătire săptămâna trecută. De abia în aceste trei zile am reuşit să le punem în teren împreună şi să lucrăm la structuri tactice, cum e normal să o faci înainte de un turneu important", explică Bogdan Paul, antrenorul timișorencelor.

La întrecerea din Cluj vor mai lua parte gazdele de la Universitatea, CSU Politehnica Timişoara şi CSU Oradea. Primele două clasate obţin biletele pentru turneul de promovare, care va mai cuprinde alte două formaţii din seria estică. Tehnicianul celor de la UVT Agroland crede că echipa sa va fi în vârf de formă chiar la turneul care va decide nou-promovatele în elită.

"Un turneu care - exceptând echipa din Cluj pe care o ştim foarte bine - teoretic, ne este la îndemână. Nu îmi pun mari probleme pentru acest turneu, dar mă interesează ca până la turneul final să reuşim să ajungem întro formă care să ne poată permite să câştigăm la pas toate meciurile", continuă antrenorul lui UVT Agroland.

Turneul semifinal din seria vestică începe vineri, la Cluj, şi se va desfăşura până duminică. UVT Agroland Timişoara intenţionează să organizeze, din nou, turneul final de promovare în elită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri