Video Cei patru bărbați care au sărit la bătaie cu polițiștii și jandarmii pe plaja din Costinești au fost reținuți

Data actualizării: Data publicării:
bataie

Patru bărbați au fost reținuți de polițiști, miercuri seară, după bătaie din data de 15 august petrecută pe plaja din Constinești între un grup de persoane, polițiști și jandarmi.

O parte din incident a fost filmat și imaginile au fost postate pe rețelele sociale. În imagini se vede conflictul între mai mulți bărbați și oamenii legii.

Potrivit IPJ Constanța, citat de Telegraf Online, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au reţinut, pentru 24 de ore, patru bărbaţi, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Pe 17 august, cei patru bărbaţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

În data de 15 august, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi de doi bărbaţi, de 19 şi 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresaţi fizic de mai multe persoane necunoscute.

"Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din poliţişti şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, care au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbaţi. Aceştia au avut un comportament recalcitrant şi agresiv fizic faţă de poliţişti şi jandarmi, cărora le-au adresat şi acte de ameninţare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti", informase IPJ Constanţa.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri