Ciolacu: Promit că anul acesta se vor da drumul la 147,8 km din Autostrada Moldovei

Data actualizării: Data publicării:
ciolacu sustine un discurs
Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că în 2024 vor fi deschişi circulaţiei 147,8 kilometri din Autostrada A7, care va lega Bucureştiul de Moldova şi Nordul ţării.

”Indiferent cât de mult v-aţi fi dezvoltat în interiorul judeţului, dacă nu există o interconectare cu restul ţării, cu Ardealul, dacă nu trecem Carpaţii, dacă nu avem autostradă până la Bucureşti, dacă nu avem centură de la Bucureşti către Constanţa, Oltenia, Craiova, nu deschidem ţara, iertaţi-mă (..) Moldova nu are nicio şansă”, a spus Marcel Ciolacu în conferinţa de alegeri a PSD Suceava, citat de News.ro.

Marcel Ciolacu a precizat că au reuşit, împreună cu un ministru bănăţean de această dată, în sfârşit nu numai să vorbim despre autostrada Moldovei”.

”Putem vedea cu toţii un lucru palpabil. Eu la două trei săptămâni merg cu Sorin pe şantier să vedem stadiul lucrărilor. Eu promit astăzi, la Suceava, că anul acesta se vor da drumul la 147,8 km din autostrada Moldovei”, a arătat Ciolacu.

El a mai spus că s-a trecut prin Guvern centura de la Gura Humorului şi săptămâna aceasta continuarea de la A7, Paşcani-Suceava, în valoare de 9,2 miliarde lei. ”Este ultimul pas pentru a închide autostrada până la dvs”, a completat premierul.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri